Angyalmágia és pegazus energia

A négy Arkangyal mágikus szigilluma

A négy Arkangyal mágikus szigilluma Angyalmágia haladóknak: a szigillumok használata A mágikus szigillum egy olyan rajzolat, ami egy adott spirituális energiaminőséget, energiafajtát idéz meg. A mágikus szigillum segíti megidézni az arkangyalok erejét. Hasznos rárajzolni az arkangyalokhoz intézet levélre ahol a közbenjárásukért fohászkodunk, vagy felkarcolni a megfelelő színű gyertyára, amikor az arkangyalokat segítségül hívjuk az angyalmágiában. Rózsakör – a modern angyalszigillumok… Tovább »

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért Az angyalok segítenek a pegazusok által is egyenlő feltételeket teremteni. Érezted már úgy, hogy valakinek valamiféle hatalma van fölötted vagy az életed fölött? Azt, hogy bármit teszel, a másik komoly előnnyel bír, még ha akár gyengébb képességei, kevesebb tudása is van? Mintha valami csoda vagy varázslat folytán mindig jobb lépéseket tenne, mint Te? (Kép forrása)… Tovább »

Unikornis, egyszarvú – a Természet erejét megtestesítő égi ló

Unikornis, egyszarvú - a Természet erejét megtestesítő égi ló Az unikornis a Természet erejét testesíti meg a valóságban, míg a keresztény hagyományban a fényt és a legtisztább erőt Az unikornis az antikvitásban Az unikornist, vagy más néven egyszarvút, a legendákból és mítoszokból ismerjük. Neve latinul unicornis, görögül μονόκερως monokerósz (uni/mono=egy, cornus/kerósz=szarv). Amikor az unikornis szóba kerül, az emberek rögtön egy gyönyörű, fehér lóra gondolnak,… Tovább »

Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat Mikhá’él arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás Mihály arkangyal tisztító lángja alapvető mágikus-energetikai tisztítást tesz lehetővé. Michael arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás Felkészülés Kerülj belső középpontod és belső egységed Isteni szeretet állapotában gyújts fehér gyertyát és mondj egy szívből jövő imát vagy fohászt. Ehhez fontos tudnod, hogyan meditálj! Rajzolj magad köré egy mágikus kört az óra… Tovább »

Angyalmágia és a Hold angyalai

Angyalmágia és a Hold angyalai Az Angyalmágiában a Holdnak ugyanakkora szerepe jut, mint a mágia más ágaiban A Holdfázisok angyalainak segítségét bármilyen mágikus tevékenységhez használhatod, függetlenül attól, milyen más erők használatát tervezed. (Kép forrása) A Hold és az Angyalok A mágia gyakorlására a Hold talán nagyobb hatással van, mint bármely más égitest. Az ő energiái nélkül nem tudnánk megtapasztalni az… Tovább »

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked – és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! (Kép forrása) (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) A bőség alapja a bőségtudat Az angyalmágia, akár bármely más… Tovább »

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21.

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21. Tavaszi napéjegyenlőség: a legősibb ünnepeink egyike A tavaszi napéjegyenlőség az őskori földművelés kezdete óta az ó- és az új év választóvonala. Ahogy a téli napforduló a Fény Újjászületése (Kara-csún a Sötétség Fordulója, a Karácsony szavunk eredeti formája), úgy a tavaszi napéjegyenlőség a valódi újév. Ez az az nap, amikor az unikornisok energiája szétárad a világban,… Tovább »

Gábriél arkangyal az angyalmágiában

Gábriél arkangyal az angyalmágiában Gábriél arkangyal Gábriel arkangyal neve azt jelenti: „Isten az én erőm/erősségem”, vagy röviden: „Isten ereje”. Héberül גַּבְרִיאֵל (Gábri’él), az egyik legismertebb arkangyal, akinek Magyarországon a Hősök terén áll a szobra. Ő a Nyugat angyala és Víz őselem felügyelő arkangyala. (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) Gábriél a Bibliában Gábriel az Ószövetségben és az Újszövetségben is… Tovább »

Angyalmágia és angyaloltár

Angyalmágia és angyaloltár Angyalmágia művelhető oltár nélkül is, ám jelentős előrelépést tehetünk saját angyaloltár készítésével Az angyalaink körülöttünk vannak. A kapcsolatfelvétel velük mindenki számára adott, mindannyiunk számára elérhető lehetőség, amellyel ha szeretnénk, megváltoztathatjuk az életünket. Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, mágiákat végzünk angyalokkal. Különböző módokon segítséget kérünk őrangyalaunktól, vagy például Mihály arkangyaltól. Erről… Tovább »

Angyalmágia gyertya segítségével a kéréseid teljesüléséért

🌟 🐎 Angyalmágia gyertya segítségével a kéréseid teljesüléséért 🐎 🌟 Az angyalmágia során is használhatunk gyertyákat, hiszen a tűz a bárki számára könnyen és gyorsan elérhető legtisztább anyagi energiaforma. A most leírt szertartást bárki elvégezheti különösebb előképzettség nélkül. Ha érdekel a folytatás, kattints ide: http://aureion.hu/angyalmagia-gyertya-segitsegevel-kereseid-teljesuleseert/ #aureion #pegazus Az angyalmágia során is használhatunk gyertyákat, hiszen a tűz a bárki számára könnyen és gyorsan elérhető legtisztább anyagi energiaforma. A gyertyák használata az egyik mód, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. (Ez egy vendégcikk az aureion.hu-ról) Az angyalmágikus gyertyaszertartás menete A most leírt szertartást bárki elvégezheti különösebb előképzettség nélkül. Válassz… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!