Angyalmágia és pegazus energia

10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról

10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról Tíz olyan dolog is akad, amelyet feltétlenül érdemes tudnod az angyalokról, hogy minél hatékonyabb legyen a valóságteremtésed. Az angyalok mindenkinek segítenek, aki kéri az Égieket – vagy akinek az Égiek úgy látják, hogy segítségre érdemes. Azonban akad tíz olyan dolog, ami mindenképpen igaz az angyalokkal való kapcsolattartásra. Az angyalok olyan szabályokat követnek, amelyek földi ésszel… Tovább »

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked – és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! (Kép forrása) (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) A bőség alapja a bőségtudat Az angyalmágia, akár bármely más… Tovább »

Heti Pegazus Tarot: “Indulásra készen”

Heti Pegazus Tarot: "Indulásra készen" Az eheti Pegazus Tarot üzenete: “Indulásra készen” “A pegazusok indulásra készen várják a lovasukat, hogy tovább röpítsék a céljai felé.” A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja… Tovább »

Angyalmágia és angyaloltár

Angyalmágia és angyaloltár Angyalmágia művelhető oltár nélkül is, ám jelentős előrelépést tehetünk saját angyaloltár készítésével Az angyalaink körülöttünk vannak. A kapcsolatfelvétel velük mindenki számára adott, mindannyiunk számára elérhető lehetőség, amellyel ha szeretnénk, megváltoztathatjuk az életünket. Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, mágiákat végzünk angyalokkal. Különböző módokon segítséget kérünk őrangyalaunktól, vagy például Mihály arkangyaltól. Erről… Tovább »

Angyali és pegazus energiákkal töltődés

Angyali és pegazus energiákkal töltődés Az angyali energiákkal való feltöltődés rövid távon is kedvező hatásokkal bír, hosszú távon azonban valódi csodákat tapasztalhatunk meg általa! Milyen energiát tekinthetünk angyalinak? Az angyali energia, illetve a pegazus energia része az univerzum anyagon túli síkjainak, ugyanakkor nem minden energia angyali vagy pegazus energia, jóllehet az angyalok felügyelik a teremtés egészét és a pegazusok valósítják… Tovább »

Angyalmágia gyertya segítségével a kéréseid teljesüléséért

🌟 🐎 Angyalmágia gyertya segítségével a kéréseid teljesüléséért 🐎 🌟 Az angyalmágia során is használhatunk gyertyákat, hiszen a tűz a bárki számára könnyen és gyorsan elérhető legtisztább anyagi energiaforma. A most leírt szertartást bárki elvégezheti különösebb előképzettség nélkül. Ha érdekel a folytatás, kattints ide: http://aureion.hu/angyalmagia-gyertya-segitsegevel-kereseid-teljesuleseert/ #aureion #pegazus Az angyalmágia során is használhatunk gyertyákat, hiszen a tűz a bárki számára könnyen és gyorsan elérhető legtisztább anyagi energiaforma. A gyertyák használata az egyik mód, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. (Ez egy vendégcikk az aureion.hu-ról) Az angyalmágikus gyertyaszertartás menete A most leírt szertartást bárki elvégezheti különösebb előképzettség nélkül. Válassz… Tovább »

Angyalmágia a napok angyalaival

Angyalmágia a napok angyalaival. Az angyalokkal végzett mágikus munka egyik lehetséges módja, hogy a hét napjainak megfelelő helyzetekre, az aznapra megfelelő angyalok segítségét kérjük. A hét minden napját más-más arkangyal felügyel, és az ő segítségükkel szakrálissá tehetjük az aznapi munkánkat. Az angyalmágia, emlékezzünk, olyan mágikus tevékenység, amely az angyalokkal együttműködve történik. (Ez egy vendégposzt az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!