Angyalmágia és pegazus energia

A négy Arkangyal mágikus szigilluma

A négy Arkangyal mágikus szigilluma Angyalmágia haladóknak: a szigillumok használata A mágikus szigillum egy olyan rajzolat, ami egy adott spirituális energiaminőséget, energiafajtát idéz meg. A mágikus szigillum segíti megidézni az arkangyalok erejét. Hasznos rárajzolni az arkangyalokhoz intézet levélre ahol a közbenjárásukért fohászkodunk, vagy felkarcolni a megfelelő színű gyertyára, amikor az arkangyalokat segítségül hívjuk az angyalmágiában. Rózsakör – a modern angyalszigillumok… Tovább »

Mikhá’él arkangyal tisztító lángja – angyalmágikus gyakorlat

Mikhá'él arkangyal tisztító lángja - angyalmágikus gyakorlat Mikhá’él arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás Mihály arkangyal tisztító lángja alapvető mágikus-energetikai tisztítást tesz lehetővé. Michael arkangyal ereje általi felszabadulás és megtisztulás Felkészülés Kerülj belső középpontod és belső egységed Isteni szeretet állapotában gyújts fehér gyertyát és mondj egy szívből jövő imát vagy fohászt. Ehhez fontos tudnod, hogyan meditálj! Rajzolj magad köré egy mágikus kört az óra… Tovább »

Gábriél arkangyal az angyalmágiában

Gábriél arkangyal az angyalmágiában Gábriél arkangyal Gábriel arkangyal neve azt jelenti: „Isten az én erőm/erősségem”, vagy röviden: „Isten ereje”. Héberül גַּבְרִיאֵל (Gábri’él), az egyik legismertebb arkangyal, akinek Magyarországon a Hősök terén áll a szobra. Ő a Nyugat angyala és Víz őselem felügyelő arkangyala. (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) Gábriél a Bibliában Gábriel az Ószövetségben és az Újszövetségben is… Tovább »

Mihály (Míkhá’él) arkangyal az angyalmágiában

Mihály (Míkhá’él, “Ki olyan, mint Isten?”) arkangyal a mennyei hadak nagy vezére és győztes harcosa. Ünnepnapja szeptember 29. Jelképe hatalmas kardja, mellyel legyőz minden gonoszt, akaratereje hatalmas, mint ahogyan ő maga is. Isten iránti hűsége megingathatatlan. Az arkangyal jelen esetben a hét keresztény arkangyalt jelenti, nem pedig az angelológia második angyalkarát. Az arkangyal szó a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!