Angyalmágia és pegazus energia

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért Az angyalok segítenek a pegazusok által is egyenlő feltételeket teremteni. Érezted már úgy, hogy valakinek valamiféle hatalma van fölötted vagy az életed fölött? Azt, hogy bármit teszel, a másik komoly előnnyel bír, még ha akár gyengébb képességei, kevesebb tudása is van? Mintha valami csoda vagy varázslat folytán mindig jobb lépéseket tenne, mint Te? (Kép forrása)… Tovább »

Nehézségek a megoldás előtt – Pegazus Üzenet

A pegazusod átsegít a nehézségeken Az angyalok azt üzenik, hogy ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Használd a pegazusodat, mert a nyergében ülve messzebb látsz és meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Az Égiek segítenek a feladatok megoldásában Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd… Tovább »

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21.

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21. Tavaszi napéjegyenlőség: a legősibb ünnepeink egyike A tavaszi napéjegyenlőség az őskori földművelés kezdete óta az ó- és az új év választóvonala. Ahogy a téli napforduló a Fény Újjászületése (Kara-csún a Sötétség Fordulója, a Karácsony szavunk eredeti formája), úgy a tavaszi napéjegyenlőség a valódi újév. Ez az az nap, amikor az unikornisok energiája szétárad a világban,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!