Angyalmágia és pegazus energia

Pegazus Tarot heti üzenete: “Minden készen áll”

Pegazus Tarot heti üzenete: “Minden készen áll” “Az Égiek és a pegazusod Rád várnak, hogy meghozd a döntést: változtatsz az életeden?” A világ sokat változott néhány hét alatt és minden készen áll arra, hogy sikerrel változtass az életeden pozitív irányba. Itt vannak a lehetőségek, vedd észre őket és élj velük! Az Égiek mindenben támogatnak, a… Tovább »

Heti Pegazus Tarot: Utazás

Heti Pegazus Tarot: Utazás Az eheti Pegazus Tarot üzenete: “Utazás” “Készülj az utazásra a pegazus fogatoddal! Sokat tettél magadért, ezért az Égiek most meggyorsítják az utadat.” A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti… Tovább »

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért

Angyalmágia és pegazus hívás az egyenlő feltételekért Az angyalok segítenek a pegazusok által is egyenlő feltételeket teremteni. Érezted már úgy, hogy valakinek valamiféle hatalma van fölötted vagy az életed fölött? Azt, hogy bármit teszel, a másik komoly előnnyel bír, még ha akár gyengébb képességei, kevesebb tudása is van? Mintha valami csoda vagy varázslat folytán mindig jobb lépéseket tenne, mint Te? (Kép forrása)… Tovább »

Unikornis, egyszarvú – a Természet erejét megtestesítő égi ló

Unikornis, egyszarvú - a Természet erejét megtestesítő égi ló Az unikornis a Természet erejét testesíti meg a valóságban, míg a keresztény hagyományban a fényt és a legtisztább erőt Az unikornis az antikvitásban Az unikornist, vagy más néven egyszarvút, a legendákból és mítoszokból ismerjük. Neve latinul unicornis, görögül μονόκερως monokerósz (uni/mono=egy, cornus/kerósz=szarv). Amikor az unikornis szóba kerül, az emberek rögtön egy gyönyörű, fehér lóra gondolnak,… Tovább »

Sikerrel fogsz járni – Pegazus Üzenet

Jan Boeckhorst: Athéna és Pégaszosz Sikerrel fogsz járni, ha használod a pegazusodat Fektess energiát abba, hogy megtaláld a tökéletes társat vagy munkát. Kérj hozzá az Égiektől egy saját pegazust, vagy pegazus energiát, mert akkor meg is fogod találni. Pegazusod eljuttat oda, ahova tartasz, bármit is szeretnél elérni ,vagy tűztél ki célul.   Cselekedj is, ne csak várj! Az angyalok azt üzenik,… Tovább »

Notus, a déli szél arkpegazusa, és dél pegazusai

Notus vagy Notosz a déli szél istensége volt a görög mitológiában, egyszersmind a déli égtáj arkpegazusa. Vörös pegazus, tűz jellegű, vad. (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) (Kép forrása) Zephyrushoz és Eurushoz hasonlóan hatalmas pegazus-ménes vezére. A görög mitológiában a leggyorsabb lovak nemző ménje, egyszersmind az Égi Atya (Zeusz neve teljes formájában Zeusz Pater, Ég/Égi… Tovább »

Nehézségek a megoldás előtt – Pegazus Üzenet

A pegazusod átsegít a nehézségeken Az angyalok azt üzenik, hogy ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Használd a pegazusodat, mert a nyergében ülve messzebb látsz és meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Az Égiek segítenek a feladatok megoldásában Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd… Tovább »

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével

Angyalmágia a bőségért a pegazusok erejével, hogy minél gazdagabb legyen az aratás Az IstenNő bőségszarujából mindenkinek jut elég. Olyan Ő, mint egy szerető szülő, aki a legjobbat akarja Neked – és mindenkinek. Higgy ebben, lásd, éld át! (Kép forrása) (Ez egy vendégcikk az aureion.hu oldalról) A bőség alapja a bőségtudat Az angyalmágia, akár bármely más… Tovább »

Heti pegazus kártyák

A pegazusok elhozták a jövő heti unikornis kártyákat. A három kártya közül egyet lehetett választani, megérzés alapján. Az unikornisok üzenetét hordozó pegazusok sietve repültek Hozzátok, hogy meghozzák a jó híreket, Doreen Virtue Mágikus Unikornisok kártyái segítségével, amíg el nem készül a saját, Égiektől származű, Pegazus Üzenetkártya! Az unikornis kártyák jelentései Bal – Nézz fel a csillagokra… Tovább »

Hogyan oldd meg a problémáidat? – Pegazus Üzenet

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet Milyen csodás is azt hallani mástól: “Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.” Van azonban egy hírem a számodra: A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Persze sokan örülnek, ha egy problémát másvalaki old meg. Olyankor kellemes megkönnyebbülést élnek át egy olyan problémával… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!