Angyalmágia és pegazus energia

Unikornis, egyszarvú – a Természet erejét megtestesítő égi ló

Unikornis, egyszarvú - a Természet erejét megtestesítő égi ló Az unikornis a Természet erejét testesíti meg a valóságban, míg a keresztény hagyományban a fényt és a legtisztább erőt Az unikornis az antikvitásban Az unikornist, vagy más néven egyszarvút, a legendákból és mítoszokból ismerjük. Neve latinul unicornis, görögül μονόκερως monokerósz (uni/mono=egy, cornus/kerósz=szarv). Amikor az unikornis szóba kerül, az emberek rögtön egy gyönyörű, fehér lóra gondolnak,… Tovább »

Heti pegazus kártyák

A pegazusok elhozták a jövő heti unikornis kártyákat. A három kártya közül egyet lehetett választani, megérzés alapján. Az unikornisok üzenetét hordozó pegazusok sietve repültek Hozzátok, hogy meghozzák a jó híreket, Doreen Virtue Mágikus Unikornisok kártyái segítségével, amíg el nem készül a saját, Égiektől származű, Pegazus Üzenetkártya! Az unikornis kártyák jelentései Bal – Nézz fel a csillagokra… Tovább »

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21.

Tavaszi napéjegyenlőség az unikornisok erejével 2017.03.20-21. Tavaszi napéjegyenlőség: a legősibb ünnepeink egyike A tavaszi napéjegyenlőség az őskori földművelés kezdete óta az ó- és az új év választóvonala. Ahogy a téli napforduló a Fény Újjászületése (Kara-csún a Sötétség Fordulója, a Karácsony szavunk eredeti formája), úgy a tavaszi napéjegyenlőség a valódi újév. Ez az az nap, amikor az unikornisok energiája szétárad a világban,… Tovább »

Csillagnemzetségek – Lehet, hogy te is másik világról származol?

pegazus lélekfaj csillagnemzetség Csillagnemzetségek és lélekfajok Ahogy egyre több ember ébredt rá, hogy ő alapvetően, lényegét, Önvalóját, lelkét (vagy nevezzük, ahogy akarjuk) tekintve nem is ember, úgy vált egyre sürgetőbbé a csillagnemzetségek elméletének publikálása. A magam részéről jobban szeretem a lélekfaj kifejezést, mert sokkal tisztábban adja vissza a lényeget, tehát azt, hogy az egyes lelkek ugyanúgy különböző “fajokba” tartoznak, ahogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!